tapijt

Tapijt (vloerbedekking)

Of het nu tapijt voor in de slaapkamer, woonkamer, kantoor of voor op de trap is, ik heb een groot assortiment aan tapijt .

Ik kom geheel vrijblijvend bij u aan huis om de uitgebreide collectie tapijt aan u te tonen. Zo krijgt u advies op maat! Welk tapijt past het beste bij uw situatie en budget. Welke kleuren en kwaliteit passen het beste bij uw interieur.

Tapijt geeft een gevoel van comfort, naast zachtheid van het materiaal biedt tapijt vele voordelen;

het werkt geluiddempend en is energiebesparend vanwege de isolerende werking.
Ook is tapijt een uitermate geschikt vloertype om te combineren met vloerverwarming.
Tapijt is er in vele stijlen en materialen.
Zeer geschikt voor  trap en traplopers.

Er zijn verschillende manieren om tapijt te leggen, de meest voorkomende:

  • Tapijt los leggen dit is de snelste en goedkoopste methode. U moet hierbij rekening houden dat het tapijt kan gaan uitlopen (bollen) en aan de randen omhoog gaat staan. Wij passen deze methode in de regel bijna nooit toe, of het moet voor tijdelijk zijn
  • Tapijt geheel verlijmen op de ondervloer dit is de meest voorkomende methode hierbij kan het tapijt niet uitlopen en heeft u een super strak resultaat.

Wilt u meer comfort dan kunt u kiezen voor een ondertapijt. Dit zorgt voor betere isolatie geluiddemping en een langere levensduur van uw tapijt. Tapijt op ondertapijt kan op twee manieren gelegd worden op ondertapijt met latjes of volledig verlijmen op zelfklevend ondertapijt. Ook hier geld dat je met het volledig verlijmen het strakste resultaat behaalt. Een groot voordeel van zelfklevend ondertapijt is dat je de ondervloer niet beschadigt bij het verwijderen, het ondertapijt kleeft alleen aan de ondervloer (je pakt het zo op).

Logo Totaal Thuis zwart-wit TotaalThuis
Woningstoffering, Schilderwerk, Klusbedrijf
M: 06 2832 9328
E: info@totaalthuis.nl