vinyl-vloeren

Vinyl

Bij vinyl kiest u voor een vloer die anders is dan alle andere vinylvloeren, gemakkelijk in onderhoud, duurzaam in gebruik, comfortabel en mooi door haar eigentijdse uitstraling die mede bepaald word door de unieke structuur.

Een vinylvloer is een modieuze vloerbedekking voor een redelijke prijs. Een vinyl vloer is een veerkrachtige kunststof vloerbedekking met veel mogelijkheden. Denk hierbij aan de vele verschillende kleuren en designs die er te krijgen zijn. Ook mogelijkheden met betrekking tot het aanbrengen van ontwerpen en figuren die naadloos in elkaar overlopen zijn er genoeg.

Een vinylvloer is zeer gemakkelijk in onderhoud, wekelijks stofzuigen en periodiek met een voor vinylvloeren bestemd schoonmaakmiddel dweilen.

Naast de vele kleuren en dessins waarin de vinylvloer te krijgen is, zijn er ook verschillende diktes. Vinyl is te verkrijgen in een dikte van ca. 1 t/m 3.5 mm, ook is het vinyl te verkrijgen in verschillende breedtes. Zwaar belaste vloeren vragen om een sterke en dikke kwaliteit en minder zwaar belaste vloeren kunnen voldoen met een iets mindere kwaliteit.

Bij het leggen van een vinyl vloer is het erg belangrijk dat de ondergrond volledig vlak is. Als uw ondervloer beschadigd is of niet volledig vlak dan kan ik zorgen voor het egaliseren van uw ondervloer.

 

Logo Totaal Thuis zwart-wit TotaalThuis
Woningstoffering, Schilderwerk, Klusbedrijf
M: 06 2832 9328
E: info@totaalthuis.nl