aluminium-jaloezieen

Aluminium jaloezie

De aluminium jaloezie is tijdloos product en geschikt voor elk interieur.  Een perfecte combinatie van stijl en functionaliteit en aluminium jaloezieën geven een perfecte lichtregulering. Van licht tot donker, u bepaalt het helemaal zelf met een simpele beweging. Hiermee doseert u exact de intensiteit en de richting van het zonlicht die uw kamer binnenkomt, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Voordelen van een aluminium jaloezie

  • In een handomdraai doseert u het zonzicht in uw kamer
  • Populair door de uitgebreide mogelijkheden in lamellen, opties en kleuren
  • Toepasbaar op bijna alle soorten deur/raam kozijnen
  • Voordelige prijsstelling
  • Toepasbaar voor badkamers

Standaard model

De 16, 25, 35, 50 3n 70 mm aluminium jaloezieën worden standaard met een stalen boven- en onderlijst geleverd. Naast de standaard boven- en onderlijst kunnen 50 en 70 mm jaloezie optioneel uitgevoerd worden met een houten koof en onderlijst.

Bijzondere modellen

Naast de standaard uitvoering, zijn er ook speciale modellen leverbaar zoals de trapezium eb de ronde modellen. Ook zijn er mogelijkheden voor de badkamer.

Er is zelfs montage zonder schroefgaten mogelijk op aluminium en kunststof kozijnen, ook wel Perfect Fit genoemd.

Retro model

De 50 en 70 mm aluminium jaloezieën kunnen optioneel met een open houten bovenlijst uitgevoerd worden, wat de jaloezie een extra uitstraling geeft. De mechanieken van het retrosysteem zijn leverbaar in de kleuren brons, wit, zwart en aluminium.

Logo Totaal Thuis zwart-wit TotaalThuis
Woningstoffering, Schilderwerk, Klusbedrijf
M: 06 2832 9328
E: info@totaalthuis.nl