vouwgordijnen

Vouwgordijnen

Gebaseerd op de nieuwste interieur trends bied ik u een sfeervolle collectie vouwgordijnen. De 260 stoffen zijn vooral samengesteld uit kamerhoge stoffen, met polyester garen, voor een goede kleurechtheid. De collectie is speciaal samengesteld voor vouw- en paneelgordijnen.

Vouwgordijnen zijn een elegant product en zijn toepasbaar voor verschillende ruimtes. Voor de keuken, living en slaapkamer is het een perfect product.
In de collectie vind u verschillende transparanties en diktes van stoffen. Door de keuze uit de grote collectie stoffen en doordat u zelf kunt bepalen tot op welke hoogte u het vouwgordijn laat zakken, bepaalt u zelf de hoeveelheid lichtinval in de kamer.

Voordelen van een vouwgordijn

  • De transparante stoffen zijn goed te combineren met uw overgordijnen.
  • Ze onderscheiden zich op functioneel en decoratief gebied
  • Door een grote keuze aan afwerkingen kunt u het vouwgordijn helemaal naar uw eigen wensen laten maken.

Bijzondere uitvoeringen

De vouwgordijnen worden geleverd in zes verschillende modellen, met of zonder baleinen, tunnels aan voor of achterzijde, afhankelijk van het model. Er kunnen speciale model types geleverd worden voor erker situaties, en het populaire top-down vouwgordijn. Vouwgordijnen kunnen worden gevoerd voor meer privacy.  Ook is het mogelijk om het vouwgordijn te verfraaien met een contrasterende kleur boord.

Toepassing

Vouwgordijnen zijn alleen toepasbaar voor rechte-raam-situaties.

Logo Totaal Thuis zwart-wit TotaalThuis
Woningstoffering, Schilderwerk, Klusbedrijf
M: 06 2832 9328
E: info@totaalthuis.nl