houten-jaloezieen

Houten jaloezie

De houten jaloezie is een tijdloos product en geschikt voor elk interieur. Een perfecte combinatie van stijl, sfeer en functionaliteit. Houten jaloezieën zijn toepasbaar voor rechte raam situaties.

Van licht tot donker, u bepaalt het helemaal zelf met een simpele beweging. Hiermee doseert u exact de intensiteit en de richting van het zonlicht die uw kamer binnenkomt, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Voordelen van houten jaloezieën

  • In een handomdraai doseert u het zonlicht in uw kamer
  • Populair door de uitgebreide mogelijkheden in lamellen, kleuren van koorden en ladderbanden
  • Toepasbaar op bijna alle soorten raam- en deurkozijnen
  • De houten jaloezieën zijn afgewerkt met een UV bestendige lak, zodat het zonlicht de kleur niet of nauwelijks kan beïnvloeden
  • Ruim 25 kleuren in 50 mm

Standaard model

De houten jaloezieën worden uitgevoerd met een metalen bovenbak met een houten sierkoof en een houten onderlat.

Retro model

Als optie kunnen de lamellen worden afgewerkt met een open houten bovenprofiel, het zogenaamde retrosysteem, met daaraan het bedieningssysteem gemonteerd. Dit geeft de jaloezie een extra classy uitstraling. De mechanieken van het retrosysteem zijn leverbaar in de kleuren brons, wit, zwart en aluminium.

Privacy wood

Hierbij zitten de ponsgaten aan de achterzijde van de jaloezie, waarbij de ponsgaten niet zichtbaar zijn als de lamellen dicht gekanteld zijn. Dit zorgt voor extra privacy, verduistering en een strakkere rustigere uitstraling. Het schoonmaken van de jaloezie wordt in een privacy uitvoering ook makkelijker.

 

 

Logo Totaal Thuis zwart-wit TotaalThuis
Woningstoffering, Schilderwerk, Klusbedrijf
M: 06 2832 9328
E: info@totaalthuis.nl