rolgordijnen

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn een traditioneel product welke erg goed met overgordijnen gecombineerd kunnen worden. Met een rolgordijn bepaalt u zelf de hoeveelheid licht en privacy omdat u het rolgordijn op iedere gewenste hoogte kunt afrollen. Met een rolgordijn kunt u kiezen voor een optimale verduistering of juist transparantie en een prachtig gefilterd daglicht.

Voordelen van een rolgordijn

  • Een rolgordijn is helemaal naar uw eigen wensen samen te stellen
  • Het is een traditioneel product
  • Rolgordijnen zijn goed te combineren met overgordijnen
  • Een rolgordijn kan in iedere ruimte worden toegepast in combinatie met de juiste stofkwaliteit
  • Het is toepasbaar voor ieder vierkant of rechthoekig raam
  • Voor dakramen en kiepramen zijn er ook verschillende mogelijkheden

Modellen

De rolgordijnen zijn te verkrijgen in 9 modellen variërend van eens tandaard rolgordijn tot een rolgordijn in een dakraam met een zijgeleiding. De rolgordijnen zijn -afhankelijk van het gekozen model- uitvoerbaar met verschillende opties zoals een schulprand, baleinen en 50 mm brede onderlatten in hout of aluminium.  Ieder rechthoekig raam kan bekleed worden en ze zijn ook uitermate geschikt voor kunststof, aluminium, draai/kiep kozijn en dakramen.

Specials washi, nature en xl rolgordijnen

Rolgordijnen van Washi worden uitgevoerd in modieuze deelsegmenten met aluminium baleinen en onder- en bovenprofielen in verschillende kleuren. Nature blinds zijn rolgordijnen en vouwgordijnen gemaakt van nature stoffen. Dit zijn papier en jute stoffen in combinatie met polyester garen. De stoffen geven het interieur een shabby uitstraling. De XL rolgordijnen zijn ideaal voor de grotere raampartijen. De XL rolgordijnen worden standaard met een 220 volt motor en schakelaar geleverd.

Logo Totaal Thuis zwart-wit TotaalThuis
Woningstoffering, Schilderwerk, Klusbedrijf
M: 06 2832 9328
E: info@totaalthuis.nl