horren

Horren

Er is een uitgebreide keuze voor vrijwel iedere raam of deur.  Of het nu uw keuken, badkamer, slaap- of woonkamer is , ventilatie speelt een belangrijke rol.  U wilt graag frisse lucht naar binnen, maar wel dat de insecten buiten blijven. Een hor is een bijna onzichtbare en zeer effectieve oplossing om insecten buiten te houden. Het grote voordeel hierbij is dat een hor weinig tot geen lichtinval wegneemt. Zo kunt u toch optimaal genieten van het daglicht in huis.

Voordelen van een hor

  • Houdt de insecten buiten maar de frisse lucht komt toch naar binnen
  • Toepasbaar voor ieder raam of deur
  • Verschillende profiel of gaaskleuren
  • Leverbaar in alle RAL kleuren

Modellen

Inzethor

De inzethor biedt voor ramen een goed oplossing door zijn veelzijdige inbouwmogelijkheid, binnen of buiten en zijn zeer geringe inbouwdiepte.  Speciaal bij kunststof en aluminium draai kiepramen kan de inzethor zonder boren of schroeven gemonteerd worden.

               

Rolhor

De rolhor heeft een eigentijds design en is in diverse uitvoeringen beschikbaar en geschikt voor vrijwel elk raam, zo ook voor draaikiep en dakramen. De rolhor sluit uitermate goed af en heeft een gepatenteerd systeem  die voor een geluidsarme bediening zorgt.  Het grijze gaas wordt opgerold in plaats van gevouwen en het vriendelijke doorzicht blijft gewaarborgd.

Scharnierende hordeur

De Scharnierende Hordeur is opgebouwd uit een elegant, afgerond profiel. De zelfsluitende deur is ideaal wanneer u uw handen vol heeft.

Plissé hordeur

De plissé hordeur kenmerkt zich door kwaliteit, uitstraling en eenvoudige bediening.  Het zwarte en grijze gaas is speciaal ontwikkeld om te kunnen plisseren. Plissé hordeuren rollen niet op maar vouwen op. Het systeem werkt zonder veerspanning en is daardoor zeer geschikt voor kinderen en ouderen.

Bediening

Horren zijn voor vrijwel ieder recht raam toepasbaar. Voor schuifpuien, deuren, (draaikiep) ramen, en dakramen.   

Logo Totaal Thuis zwart-wit TotaalThuis
Woningstoffering, Schilderwerk, Klusbedrijf
M: 06 2832 9328
E: info@totaalthuis.nl